Takim to można orać![]()
Takim to można orać![]()
Jestem typowym Prosem..
Wygrywam- SKILL
Przegrywam- DOWNSWING
Ach to LAMBORGINI przypomina się "Zróbmy sobie wnuka"![]()
no dodge chalenger wypasik
a ja ostatnio marze o tej furce
![]()
ratuj nas generale
ta rx8 to,imo,jest okropna.muscle cars podobaly mi sie przez pewien czas.nawet jezdzilem pewien czas bialym cabrio mustang.ale teraz tez nie moge sie na nie patrzec
jdx,te stare modele sa baardzo niewygodne,chociaz z wygladu niektore naprawde sa ladne.
aktualnie maserati gt s jest moim faworytem,jezeli patrzymy sie na wyglad.te wszystkie ferrari,lambordzini,astony,bmw chowaja sie ,imo.a w srodku>cockpit it.
to cos niesamowitego,a komfort jazdy,buaah.
dobra,ide pospac,nie bede wiecej marudzil![]()
waldemar
rx8 to ładne autko ale ten pakiet spojlerów na tej ze zdjęcia w ogóle mi się nie podoba. jestem fanem "dyskretnej elegancji" a nie aut wyglądających jak samolot. ale jak już zeszło na japończyki to to jest furka z marzeń:
![]()
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Dobrego kierowcę BMW można poznać po tym, że ma na bocznych szybach więcej much niż na przedniej
proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców. Colin McRae
piekny![]()
ratuj nas generale
rzeczywiście piękne autko
alutek kupisz mi ??![]()
Nissan GTR.... na torze przegrywają z nim ferrari, porsche, lambo itp....
specyfikacja techniczna zwala z nóg jak się o tym autku czyta
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Dobrego kierowcę BMW można poznać po tym, że ma na bocznych szybach więcej much niż na przedniej
proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców. Colin McRae
Takie cos mnie interesuje. Jak ktos chce to moze mi zasponsorowac tylko niech od razu kupi duzo paliwa bo silnik 7700 troche pali.
Ewentualnei moze byc small wersja
![]()
Zdominowac stoly agresywnymi limpami.
tym drugim kiedyś jeżdziłem... w GTA![]()
Jestem typowym Prosem..
Wygrywam- SKILL
Przegrywam- DOWNSWING
Bookmarks