+ YouTube Video
ktoś słucha lady gaga. Lol! Pozdro anoxic![]()
Last edited by PeriMCS; 13-03-2010 at 00:06.
+ YouTube Video
to już chyba było?![]()
Ja nie, ale to jest fajna wersja grana przez jakiegos ruska na elektroakustyku...
You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.
---
I was thrown out of college for cheating on the metaphysics exam; I looked into the soul of the boy sitting next to me.
---
More than any other time in history, mankind faces a crossroads. One path leads to despair and utter hopelessness. The other, to total extinction. Let us pray we have the wisdom to choose correctly.
Woody Allen
polska wersja
+ YouTube Video
Bosz, odpowiedzialem w jednym topicu, to teraz bede przesladowany lol
Myslisz, ze nie znam klasyki? Zreszta upomina mnie czlowiek, ktory pisze 'Na osi czasu muzyki rap/hh jest tylko punktem.' lol Porownaj sobie rap z roku 2000 do 2010, oldschoolowo nie musi oznaczac lat 80-90 ehh EOT!
hahaha... a to mi mówią bym wrzucił na luzto był zart rozbawiło mnie to oldchoolowo i tyle
a w kwestii formalnej:
mój post był napisany o 15:09, a Twój ten który zapewne masz na myśli o 16:45 http://forum.pokerzysta.pl/ogolne/16...tml#post350045
zatem kto tu kogo prześladuje?
wyluzuj chłopie to był tylko żart i nie katuj mnie porównywaniem rapu bo dla mnie to tak jakby porównywać przeboje bollywoodu, mandaryn czy innych koni joli
edit: jeff odnotuj to dla mnie to nie znaczy, że tak musi być dla Ciebie. natomiast to Ty mi zalecałeś słuchać rapu. samo oldchoolowo mnie nie smieszy tylko w kontekście świeżutkiego można powiedzieć utworu. kurwa ja chyba wpadłem do jakiegoś surrealistycznego wymiaru dzisiaj albo kilka osób na forum coś brało.
Last edited by weeskacz; 13-03-2010 at 22:54.
You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.
---
I was thrown out of college for cheating on the metaphysics exam; I looked into the soul of the boy sitting next to me.
---
More than any other time in history, mankind faces a crossroads. One path leads to despair and utter hopelessness. The other, to total extinction. Let us pray we have the wisdom to choose correctly.
Woody Allen
Co do wrzucania na looz, to "lol" na koncu pierwszego zdania- odnotuj :P
Coz, masz specyficzne poczucie humoru skoro 'oldschoolowo' Cie smieszy i jestes ograniczony, jesli porownujesz rap do Joli Rutowicz. No ale najlepiej wrzucic wszystko do jednego worka, bo coreczka Vivki slucha, a po ulicach lataja lebki w bluzach "HWDP" (pewnie zapierdalaja na mecz skandowac niecenzuralne hasla na ITI lol)...
Jadac dalej z alko klimatamiTo dopiero klasyk...
+ YouTube Video
Ostatnio dzieki Neg`owiPL odkurzylem Sultans of swing. Swietna nutka do pokerka
+ YouTube Video
Edit: nic Ci nie kazalem, moglem to odebrac jako ironie, wiec odpowiedzialem, zebys porownal te 2 okresy...
Last edited by jeffrey; 13-03-2010 at 23:03.
Bookmarks