Nie ogladalem ale juz sciagam bo lubie filmy Jim'a Jarmusch'a. Jak obejrze podziele sie opinia.
Nie ogladalem ale juz sciagam bo lubie filmy Jim'a Jarmusch'a. Jak obejrze podziele sie opinia.
scena z filmu "noc na ziemi" Jarmusch'a z akcją w rzymie z roberto begninim w roli głównej jest megamistrzowskamogą ją oglądać tysiąc razy
![]()
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Dobrego kierowcę BMW można poznać po tym, że ma na bocznych szybach więcej much niż na przedniej
proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców. Colin McRae
kojarzy ktoś może film w którym skazują kogoś za niepopełnione morderstwo (w sensie nikt nie zginał)i po odsiedzeniu kary uznaje, ze jeśli teraz popełni to morderstwo to nie będzie mógł być ponownie ukarany
Alicja w Krainie Czarów - bardzo przyjemnie się ogladało, film potrafił wciagnać widza. Ten cały "Wonderland" jakoś bardziej na mnie zadziałał niż Pandora, tj. bardziej dało się "wejść, poczuć ten klimat".
9/10
Podwójne zagrożenie / Double Jeopardy (1999) - Film - FILMWEB.pl
O to Ci chodzi?
„In the long run there’s no luck in poker, but the short run is longer than most people know.”
Rick Bennet
też pomyślałem o tym filmie ale za nic tytułu nie mogłem sobie przypomnieć
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Dobrego kierowcę BMW można poznać po tym, że ma na bocznych szybach więcej much niż na przedniej
proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców. Colin McRae
Panowie, czy ktorys z was poda mi tytul filmu bo nie moge sobie przypomniec. Ogldalem wczoraj memento i chodzi mi po glowie film, w ktorym co rano koles puszczal sobie kasete wideo i mial tam opcje:
"Czesc to ja Twoja zona, to sa Twoje dzieci, bla bla bla bla" bo tez nic nie pamietal i musial codziennie rano sobie wszystko przypominac.
Ktos kojazy?
Original Poker Wiz...
Było coś takiego w "50 pierwszych randek", ale w odwrotnej roli - żona nie pamiętała. Jeśli ktoś nie widział to polecam, bo jest to na prawdę dobra komedia romantyczna.
Wygram WSOP 2038. http://www.youtube.com/watch?v=HJJ4-gJqFjI
Moj ulubiony film haha![]()
tak jest, dzieki
Original Poker Wiz...
Bookmarks