Ale jak nie widać, niemowlę musiałoby być malusieńkie, nienaturalnej wielkości, może wcześniak?
![]()
♦ ♠ ♥ ♣ "Poker to jedyna dziedzina poza seksem, gdzie każdy myśli, że jest najlepszy." ♣ ♥ ♠ ♦
Śrubka aleś TY dociekliwa we wszystkim tak?
Mam dobrą nowinę...
...módlmy się,żeby ludzka rasa nigdy nie uciekła z Ziemi, by gdzie indziej rozprzestrzeniać swoją niegodziwość
Mąż do żony: - Czemu ty taka tępa jesteś? Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wypierdalaj! Następnego dnia mąż wraca z pracy, a żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni: Twój członek ma 16 cm długości. Moja pochwa ma 18 cm głębokości.Jesteśmy małżeństwem od... 8 lat, więc całkowita suma niedoruchania wynosi 42 km i 345 m.Albo doruchasz, albo wypierdalaj!!!
Original Poker Wiz...
-Can I have a Coke please?
-Pepsi alright?
-Monopoly money alright?!
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Dobrego kierowcę BMW można poznać po tym, że ma na bocznych szybach więcej much niż na przedniej
proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców. Colin McRae
Opublikowano ostatnio nadzwyczaj interesujące wyniki badań. Otóż dziewczyny mające regularne orgazmy kończą podstawówkę z lepszymi wynikami.
Sensacja w Japonii. Śmiertelna trucizna wytwarzana w wątrobie ryby fugu rozłożyła się bez śladu i szkody w wątrobie alkoholika Kozłowa.
Pasztetowa, ale zdolna studentka wykuła materiał i zdała egzamin.
Ładna, ale tępa studentka dała wykładowcy i zdała egzamin.
Pasztetowa i tępa studentka zdała egzamin.
Korupcja - czyni Rosję krajem równych szans.
Pietka i Czapajew zabłądzili w lesie. Długo krążyli, szukając drogi. W końcu Pietka nie wytrzymał i upadł na ziemię z głodu i zmęczenia. Nagle słyszy mlaskanie. Rozgląda się i widzi, że Czapajew coś je. Podpełza do niego i mówi:
- Wasylu Iwanowiczu! Co pan robi!? Przecież to wilcze jagody!
- A ch*j z wilkiem! Nowe sobie znajdzie!
W pewnej wiosce spotkał bardzo sędziwego Armeńczyka i poprosił aby opowiedział mu najciekawsze historie ze swojego życia.
Starzec podrapał się po głowie, a potem powiedział:
- Pewnego razu mój osioł się zgubił, więc ja i moi przyjaciele kupiliśmy trochę wódki i poszliśmy go szukać.
W końcu go znaleźliśmy.
Potem wypiliśmy wódkę i przelecieliśmy po kolei osła - była kupa zabawy.
Reporter doszedł do wniosku, że nie może napisać o tym artykułu więc prosi o inną historię.
Starzec zaczął opowiadać:
- Pewnego razu żona mojego sąsiada się zgubiła,
więc ja i inni mężczyźni z wioski kupiliśmy trochę wódki i poszliśmy jej szukać.
W końcu ją znaleźliśmy.
Potem wypiliśmy wódkę i przelecieliśmy po kolei żonę sąsiada - była kupa zabawy.
Załamany reporter wytłumaczył, że nie może napisać artykułu o tych opowieściach.
Poprosił starca o jakąś smutną lub dramatyczną historię.
Starzec zastanowił się chwilę i ze smutnym wyrazem twarzy zaczął
- Pewnego razu się zgubiłem...
Marsellus Wallace daje sie dymać tylko pani Wallace
Bookmarks