jak ktoś jest chetny na taki zakład to dajcie mi kilka tygodni na przytycie a poprzyjmuję chetnie takie zakłady dając wam dwa razy lepsze oddsy....
nie przyjałbym betu nawet anoxic jakbyś mi dawał dziesiec do jednego...
mam 178cm i zazwyczaj ważyłem ok 70kg. wiele lat temu zdarzylo mi sie roztyć a waga skoczyła do prawie 84kg. i również pod koniec zimy postanowiłem zrzucić sadło z brzucha by mnie na lato greenpeace do morza nie spychał.
nie zmieniłem spozywanych produktów (a uwielbiam makarony duuuuzych ilościach i żólty ser do kazdej potrawy), ograniczyłem jedzenie na noc no i generalnie zacząlem jesć a przestałem żreć. do tego ok 15-20min dziennie na skakance. trzy miesiące później wazylem 67kg.... słowo , że nie uprawiałem poza tym żadnych sportów, biegania, brzuszków itp....
a juz zbijanie z prawie stu kilogramów to bułka z masłem...
ludzie otyli zazwyczaj(!!!) są leniwi i tylko mnożą problemy związane z odchudzaniem by miec usprawiedliwienie przed samym sobą dlaczego znów im się nie udało (trzeba było nie żreć w mcdonalds). a odchudzanie to jest wg mnie easy game.
Last edited by alutekfiutek; 01-03-2010 at 16:17.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi... naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Dobrego kierowcę BMW można poznać po tym, że ma na bocznych szybach więcej much niż na przedniej
proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców. Colin McRae
Bookmarks