+ Odpowiedz na ten wątek
Pokaż wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Hokej na lodzie

anoxic's Avatar
    anoxic jest offline Senior Member
    Miasto
    Mysłowice/Gliwice
    Thanks
    0

Domyślnie Hokej na lodzie

Grywa ktoś w hokeja na lodzie?
    Chętnie bym pograł. W sumie rok temu zajebiście spodobała mi się jazda na łyżwach w tym roku już byłem mega napalony na sezon zimowy i miałem wypadek samochodowy rozjebując sobie kompletnie kolano (pęknięcie rzepki -> 6tyg gipsu).

Ale myślę że powoli wszystko wraca do siebie i dziś sobie znów pojeździłem, nie tak dobrze jak rok temu ale z czasem myślę wprawa wróci.

No i dalej chętnie bym się załapał na jakiś amatorski (mega mega) hokej na lodzie. Nigdy w życiu nie grałem.

Grywa ktoś może się podzielić wiedzą?

Czy jednak jeden sezon jazdy na łyżwach to trochę za mało żeby próbować hokeja na lodzie (kubeł zimnej wody) ?
    Last edited by anoxic; 18-01-2010 at 20:13.

Bluntoholik's Avatar
    Bluntoholik jest offline Member
    Thanks
    0

Domyślnie

zajebista opcja, wspominam z sentymentem czasy liceum gdzie po szkole tylko stawek a weekandy i ferie to cały dzień na lodowisku! pozbijaliśmy sobie bramki i jazda!

generalnie jak jeździłeś i masz jakieś pojecie to można próbować od razu nie potrzeba dużego skilla najlepiej doszkolić przekładankę żeby swobodnie się poruszać za bramką i wykończyć strzałem albo podaniem.

Sam by w to pograł ale czasu coraz mnie i nie ma tak na prawdę gdzie jak się swego czasu interesowałem to w poznaniu przynajmniej są organizowane ligi ale nie znalazłem tylu chętnych wśród znajomych żeby tam się zapisać a druga sprawa to czas...

u nas w miejscowości oczyścili jeden całkiem duży stawek i czekam aż porządnie przymrozi to będzie można coś zorganizować!

mega wkręcający sport
    " powieki mam ciężkie jak jacki na wejście w pokerowym szaleństwie... "

bilson's Avatar
    bilson jest offline Senior Member
    Miasto
    EPGI
    Thanks
    0

Domyślnie

Radziłbym Ci wczesniej bardzo dobrze nauczyc sie jezdzic na lyzwach, jeden sezon to raczej za malo.

Ja uczylem sie jezdzic na lyzwach jako dziecko, od paru lat raz w tygodniu chodzę na hokeja, a i tak widze braki w technice i czasem czuje sie na lodzi jak kaleka

Naucz się naprawde dobrze jezdzić, przeplatanka w obie strony, jazda tylem, hamowanie w obie strony etc a potem szukaj gdzie można zagrać. Bez tego bedziesz sie bardziej meczyl niz miał frajdy

W przeciwnym razie zamiast skupiać się na tym co zrobic z krążkiem, będziesz walczyl zeby sie nie przewrocic i ani jedno Ci nie wyjdzie, ani drugie

My w zielonych

PS. Na zachętę http://www.youtube.com/watch?v=6D4TO3t0Eeo
    Last edited by bilson; 20-01-2010 at 02:07.
    Your luck is not guaranteed to break even, not in your lifetime. The trick is to do better with your luck than others would do with the same luck. Life isn't fair. Some people spend years in hospitals or get struck by lightening. Others stumble upon unforeseen riches. Poker isn't fair, either. Don't expect it to be.

Bookmarks

Zasady Postowania